PM Walesis. Järveoja: oleme kõvasti pingutanud

Siim Kaasik, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Walesi rallil
Ott Tänak ja Martin Järveoja Walesi rallil Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ott Tänak ja Martin Järveoja on Walesi rallit alustanud väga hästi, hoides kuue kiiruskatse järel esikohta. Vahe tiitlipretendentidega on esimeste katsete järel soliidne – Thierry Neuville jääb maha 21,8 sekundiga ja hoiab viiendat kohta, Sebastien Ogier on 27,9-sekundilise kaotusega kaheksas.

Nagu arvata võis, on sõitjatel suurim väljakutse pidamise leidmisega. «Pidamine on siin kõigil suur väljakutse, see ongi Walesi eripära. Mingid kohad on kindlasti parema ja mingid kehvema pidamisega. Kes sealt läbi tuleb ja sellest aru saab, on katsel kiire. Kaardilugeja seisukohast ei saaks öelda, et midagi erilisemat oleks. Kõik rallid on samasugune väljakutse,» ütles Järveoja.

Järveoja sõnul pingutavad eestlased praegu kõvasti ning edusekundid on raske töö vili. «Lihtsalt pole siin midagi tulnud,» kinnitas ta. Walesi ralli esimesel täispikal võistluspäeval jääb sõita veel kolm kiiruskatset. Ralli on alles algfaasis ning kuigi juhtpositsioonil on hea olla, pole otsustatud veel midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles