Video: Luka Doncic säras oivalise alley-oop sööduga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Doncic (sinises).
Luka Doncic (sinises). Foto: STR / AFP

Madridi Reali särgi Dallas Mavericksi vastu ringi vahetanud 19-aastane Sloveenia imelaps Luka Doncic säras NBA klubi hooajaeelses kontrollmängus.

Doncic viskas Mavericksi kaotusmängus Philadelphia 76ersi vastu 30 minutiga 11 punkti (kolmesed 0/4, kahesed 4/11, vabavisked 3/6), noppis kuus lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu. Hiinas peetud kohtumise üleplatsimeheks kerkis 76ersi pallur JJ Reddick, kelle arvele kogunes 28 punkti. Joel Embiid panustas Philadelphia võitu 22 silma ja kümne lauapallliga.

Mängu vaat et kõige ilusama hetke pakkus just Doncic, kes andis meeskonnakaaslasele Dwight Powellile oivalise alley-oop söödu, mida kanadalane realiseerimata ei jätnud – pall jõuga läbi korvirõnga!

Möödunud hooajal idakonverentsis 24 võidu ja 58 kaotusega 13. koha teeninud Dallas Mavericks alustab uut hooaega 18. oktoobril võõral väljakul mullu idakonverentsis viimaseks jäänud Phoenix Sunsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles