Galerii: Inglismaa tippkohtunik sattus keset mängu pikantsesse olukorda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa tippjalgpallikohtunik Kevin Friend pidi liigamängus Brighton & Hove Albioni ja West Ham Unitedi vahel tegelema millegi niisugusega, mida pole ilmselt ette tulnud isegi tema pikas ja värvikas karjääris.

Nimelt lennutasid Brightoni fännid keset mängu väljakule kummist seksmänguasja. Friend ei hakanud pikalt põdema, võttis probleemi lahendamise (sõna otseses mõttes) enda kätte ja toimetas dildo otsajoone taha, et mäng saaks edasi minna. Fotograafid kasutasid mõistagi aga võimalust ja nüüd on internet täis pilte, mille selgitamine ilma konteksti lisamata oleks Friendile ilmselt üle keskmise keeruline...

Siinkohal tasub meelde tuletada ka ühte mõne aasta eest tribüünilt filmitud videot. Mis juhtub siis, kui fännid toovad mängule kaasa hiigelsuure fallose, turvamees selle aga minema toimetab? Selge: siis tuleb seda lauluga tagasi nõuda! Muide, ka tolles mängus oli üks osapool West Ham United. Kas tõesti kokkusattumus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles