Põud ja viletsus: väravalöömisega lootusetult hätta jäänud Madridi Real sai šokk-kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali vaevab tõsine kriis: keegi ei oska enam väravaid lüüa!
Madridi Reali vaevab tõsine kriis: keegi ei oska enam väravaid lüüa! Foto: ANDER GILLENEA / AFP / Scanpix

Madridi Reali jalgpallimeeskond on püstitamas omalaadset rekordit, sest imekombel ei ole juba kuus tundi suudetud palli vastase väravasse saata. Seekord šokeeris neid viienda lisaminuti võiduväravaga liigatabeli tänavune suurüllataja Alaves.

Real lõi viimati värava 22. septembril, kui kodus alistati 1:0 Espanyol. Pärast seda on kaotatud koduliigas 0:3 Sevillale ja tehtud 0:0 viik linnarivaali Atleticoga, Meistrite liigas jäädi aga teisipäeval 0:1 alla Moskva CSKA-le. Viimati jäädi neljas järjestikuses mängus kuivale nii ammu kui 1985. aastal.

Seekord lõi mängu ainsa värava viiendal lisaminutil nurgalöögi järel Manu Garcia, kusjuures samas olukorras eksis väljatulekul rängalt suvel Realiga liitunud väravavaht Thibaut Courtois. Üllatusmeeskond Alaves on nüüd kogunud kaheksa mänguga 14 punkti ehk täpselt sama palju kui kuulus Real. Liigatabelis on Real teine ja Alaves kolmas. Ka liidril Barcelonal on 14 punkti, nemad peavad oma kaheksanda vooru mängu pühapäeva õhtul võõrsil Valenciaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles