Ogier tunneb Tänakule kaasa: ma ei tahaks, et ta peaks kunagi midagi sellist üle elama

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Walesi ralli võitjakarikaga
Sebastien Ogier Walesi ralli võitjakarikaga Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Sõpra hädas juba ei jäta. Äsja Walesi ralli võitnud Sebastien Ogier ütles pressikonverentsil, et ei suuda võidust täit rahuldust tunda, sest sõber Ott Tänak jäi õnnetult laupäeval radiaatoripurunemise tõttu raja äärde.

«Ott on sõber, ma ei tahaks kunagi, et ta midagi sellist peab üle elama. Ta oli teiselt planeedilt ning mitte keegi ei suutnud tema kiirusele ligilähedale jõuda. Türgis sai Ott minu võidu, nüüd andis tema oma võidu mulle tagasi,» rääkis prantslane.

Ogier osutas, et tiitlijaht pole veel kellegi jaoks läbi.

«Tegime siin MM-tiitli suunas suure sammu ning oleme taas konkurentsis. Ma ei ütle, et oleme seal, kus tahame olla, aga oleme lähedal. Olen vahel tundnud, et õnn ei saada meid enam, ka reedel oli selline tunne, ent siis on asjad jälle soodsas suunas arenema hakanud,» sõnas ta. 

Laupäeval samuti palju aega kaotanud, ent siiski ralli viiendana lõpetanud MM-sarja üldliider Thierry Neuville ütles Belgia ralliportaalile, et on oma edus üsna kindel. Neuville on kogunud 189 punkti, Ogier' arvel on 182 punkti ning Tänakul 168 silma.

«Sebastien ja Ott vahetavad vaid kohti, aga punktivahe on laias laastus sama. Teame, et Hispaanias võib palju juhtuda, samuti Austraalias, aga olen üsna rahulik. Kõige tähtsam oli kindlustada oma tulevikku, seda ma tegingi ning nüüd on vaid üks eesmärk: tulla maailmameistriks. Ma ei pane endale pingeid peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles