Noorelt Freedomilt mõne kuuga teine täistabamus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn International Horse Show’ põhivõistluse, takistussõidu MK-etapil saavutasid Hanno Ellermann ja Freedom teise koha.
Tallinn International Horse Show’ põhivõistluse, takistussõidu MK-etapil saavutasid Hanno Ellermann ja Freedom teise koha. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti takistussõitjad läksid kodusele MK-etapile vastu harukordselt lootusrikkas seisus, kuid mõneti üllatuslikult osutusid edukaimaks Hanno Ellermann ja vaid kaheksa-aastane Freedom.

«Kuskil mujal pole nii raske võistelda kui kodus. Esiteks on meie regioonis haruldane, et ratsavõistlusele nii palju publikut tuleb. Aga kui see publik on veel sinu poolt kah, siis tekib pinge. Ma ju tunnen, kuidas nad igal takistusel minu ja hobusega kaasa hingavad,» kirjeldas Eesti üks kogenumaid takistussõitjaid, 2008. aastal Poncorde’iga Tallinn International Horse Show’ põhisõidu võitnud Hanno Ellermann tundeid, mis teda kodupubliku ees sõites valdavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles