Lonkav hobune tegi Hamiltonist viiekordse meistri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis Mercedese meestel viga poodiumil šampanjaga lustida, kui Ferrari neile aina kingitusi teeb... 
Mis Mercedese meestel viga poodiumil šampanjaga lustida, kui Ferrari neile aina kingitusi teeb... Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Lewis Hamiltonist saab peagi viiekordne vormel 1 maailmameister. Pärast Suzuka etappi võib millessegi muusse uskuda vaid andunud Sebastian Vetteli toetaja.

Pole midagi uut tõusva päikese all, võiks Jaapanis toimunu lühidalt kokku võtta. Mercedes ja Hamilton särasid, Vettel ja Ferrari kolistasid taas ämbreid – nagu sel hooajal ikka. Viimaste puhul on hooaja teise poole põhiküsimus olnud, kumb seekord eksib ja võimalused maha mängib. Jaapanis said sellega hakkama mõlemad.

Tiim läks laupäeval kvalifikatsioonis arusaamatule riskile ja rikkus sakslase võimaluse hea stardikoht saada, pühapäevases sõidus näitas Vettel aga järjekordselt, et teeb pinge all olles rumalaid vigu. Pingutatud möödumiskatse Max Verstappenist lõppes spinni ja kohakaotusega, lõpuks saadud kuues koht oli väike lohutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles