Video: Tallinnas hullanud Schröder oli Thunderi eest pidurdamatus hoos

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Schröder (palliga).
Dennis Schröder (palliga). Foto: Sue Ogrocki / AP

Vähem kui kuu aja eest Tallinnas Eesti koondist MM-valiksarja raames kollitanud Saksamaa korvpallur Dennis Schröder viskas NBA hooajaeelses kontrollmängus Oklahoma City Thunderi eest 20 punkti.

Peagi algavaks NBA hooajaks valmistuv Oklahoma City Thunder alistas kontrollmängus Schröderi endise koduklubi Atlanta Hawksi 114:94.

Lisaks paarikümnele punktile kogunes 27 minutiga sakslasest mängujuhi arvele seitse lauapalli ja kuus resultatiivset söötu. Üleplatsimeheks kerkis Schröderi meeskonnakaaslane Paul George, kelle arvele kogunes 22 punkti. Hawksi parim skooritegija oli 18 silma visanud Alex Len.

Möödunud hooajal läänekonverentsis finaali jõudnud, kuid seal hilisemale meistrile Golden State Warriorsile kaotanud Houston Rockets alistas kontrollmängus San Antonio Spursi 108:93. Võitjate eest viskas James Harden 21 punkti, kuid Spursi parim oli DeMar DeRozan 22 silmaga.

Peale Oklahoma City Thunderi ja Houston Rocketsi teenisid läinud ööl veel võidud Milwaukee Bucks ja Utah Jazz, kes alistasid vastavalt 125:107 Minnesota Timberwolvesi ja 123:112 Portland Trail Blazersi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles