Tottenhami poolkaitsjat vaevab ootamatu krooniline terviseprobleem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Eriksen
Christian Eriksen Foto: ANDREAS SOLARO / AFP

Tottenhami poolkaitsja Christian Eriksen on vaevlemas pikemat aega terviseprobleemiga, mis takistab jalgpalluril endast maksimumi anda.

26-aastane Taanlane mängis Tottenhami eest kaasa kuus esimest liigamängu, kuid pole pärast 22. septembrit enam väljakul käinud. Eriksenil lubati liituda Taani koondisega eelseisvateks kohtumisteks, kuid tõenäoliselt jääb poolkaitsja ka nendest kohtumistest eemale.

Eriksenile valmistab probleeme tugev kõhuvalu. «Selline vigastus võib olla kogunisti krooniline. Tõsi on ka see, et Tottenhami meeskonnal on samasugune kahtlus seoses Erikseni terviseprobleemidega,» rääkis Taani jalgpallikoondise treener Hareide Taani kohalikule uudistekanalile Canal 9.

Kui Hareidelt uuriti, kas Eriksen jääb lähimatel kuudel tervisehädaga platsi servale, vastas treener: «Ma ei oska seda tegelikult öelda, selle peavad arstid välja selgitama." Suure tõenäosusega Eriksen siiski Iirimaa ja Austria vastu oktoobris koondisega ei mängi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles