MM-sarja liider Neuville: pean end kaheks viimaseks etapiks kokku võtma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Pärast Walesi MM-rallit arvab sarja liider Thierry Neuville, et viimasel kahel etapil on vaja tal ennast korralikult kokku võtta.

Vaatamata sellele, et Thierry Neuville lõpetas Walesi ralli viienda kohaga, säilitas belglane MM-sarjas esimese koha. Neuville juhib kaks etappi enne hooaja lõppu MM-sarja 189 punktiga, teisel kohal on Sebastien Ogier 182 punktiga ja kolmandal kohal on Ott Tänak, kes kaotab Neuville'ile 21 punkti.

«Möödunud nädalavahetusel andsime endast oma parima. Pärast laupäeval tehtud sõiduviga ei olnud meil enam lootust poodiumikohtade eest võidelda, aga pühapäeval olime mängus tagasi,» rääkis Neuville Belgia väljaandele Nieuwsblad.

«MM-tiitli heitlus pole muidugi veel lõppenud. Minu meelest läks nüüdsest pinge minu, Oti ja Sebastieni vahel veelgi suuremaks. Viimastel etappidel peame end kokku võtma ja tiitli nimel võitlema minema. Kõik on meie enda tega,» rääkis Neuville.

Hooaja viimased etapid toimuvad Kataloonias 25.-28. oktoobril ning Austraalias15.-18- novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles