Mourinhot võib ropendamise pärast ees oodata karistus

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho
vaata, mis luksuses elas värskelt vallandatud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpalliliit on võtnud uurimise alla Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho sõnavõtu võidumängus Newcastle Unitedi üle.

Laupäeval alistas United kodumängus Newcastle'i 3:2. United jäi kohe mängu alguses 0:2 kaotusseisu, misjärel otsustas Mourinho juba 19. minutil kaitsja Eric Bailly vahetada välja ründavama Juan Mata vastu.

Mängu tulnud Juan Mata vähendas 70. minutil vahet 1:2 peale ja kuus minutit hiljem viigistas Antonio Martial seisu. 90. minutil lõi Unitedi ründaja Alexis Sanchez Unitedi võiduvärava.

Väidetavalt oli Mourinho aga väljaku kõrval 0:2 kaotusseisus kõvasti ropendanud, mis on püütud ka kaameratele. Nüüd uuritakse olukorda lähemalt ja halvimal juhul võib Mourinhot oodata ees karistus, mille tõttu ei pruugi ta mõneks mänguks Unitedi võistkonna juurde mängude ajal pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles