Hazard avaldas soovi liituda Madridi Realiga: selles meeskonnas mängimine on minu lapsepõlveunistus

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: GLYN KIRK / AFP

Eden Hazard on valiku ees, kas sõlmida Chlesea'ga uus leping või minna püüdma unistuste pakkumist Madridi Realist.

Belgia ründajal on ametlikult lepingu järgi jäänud Chelsea's veeta veel kaks aastat, kuid juba sel suvel oli ringlemas ohtralt kuulujutte selle kohta, et Hazard on meeskonda vahetamas ja suure tõenäosusega liitumas Madridi Realiga. Siiski sel suvel jäi üleminek teoks tegemata.

«Ma ei taha öelda, et ma sõlmin kindlasti Chelsea'ga uue lepingu, sest kui ma nii ei tee, oleks see väga mannetu. Ma tahan teha seda otsust, mis on nii mulle kui meeskonnale hea, kuna see meeskond on andnud mulle kõik mis mul on,» rääkis Hazard BBC-le.

«Mõnikord ärkan ma hommikuti üles ja mõtlen, et nüüd tahan siit lahkuda. Järgmisel päeval ärgates mõtlen aga, et ma siivin siiski siia jääda. See on ülimalt rakse otsus, mida vastu võtta. Sellest sõltub kogu minu tulevik,» lausus Hazard.

«Pärast MMi rääkisn, et aeg on muudatusteks, kuna ma mängisin omalt poolt suurepärase MMi. Arvasin, et aeg on liikuda, sest ma vajan pärast kuut aastat Chelsea's midagi uut ja huvitavat,» seletas Hazard oma väljaütlemisi.

Madridi Real on Hazardi meelest siiani maailma parim meeskond: «Ma ei hakka valetama, see on minu arust maailma parim meeskond ja minu lapsepõlve unistus oli selles meeskonnas mängida. Unistasin sellest klubist pidevalt.»

«Eks me näe, mis tulevik toob. Ma ei soovi sellest iga päev rääkida ja mul polegi selleks aega. Siiski plaanin varsti võtta oma tuleviku suhtes otsuse vastu,» rääkis Hazard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles