Reim: viga pole ühes kindlas asjas, kõike annab lihvida ja parandada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen on seni saanud A-koondise valikkohtumistes kirja täpselt 4 mänguminutit. Nüüd tuleb Rahvuste liigas kindlasti lisa.
Rauno Sappinen on seni saanud A-koondise valikkohtumistes kirja täpselt 4 mänguminutit. Nüüd tuleb Rahvuste liigas kindlasti lisa. Foto: Tairo Lutter

Väravad, väravad, väravad. Selline on Eesti jalgpallikoondise peamiste murekohtade esikolmik. Ise ei suudeta palli viimasel ajal kuidagi väravasse saata, oma võrk lasti aga viimati varakult pingule lüüa nii kreeklastel kui ka soomlastel. Reedel võõrustatakse Rahvuste liigas ise Soomet, takkapihta esmaspäeval ka Ungarit.

Alustuseks peab peatreener Martin Reim seekord keskenduma taas kaitseliinile, sest Soome mängust jäävad eemale nii vigastatud kapten Ragnar Klavan kui ka mängukeelu all olev Karol Mets. Unetud ööd ja laest vastuste otsimine?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles