Stephen Curry säras, kuid valitsev meister Warriors kaotas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: BEN MARGOT / AP

Korvpalliliiga NBA valitsev meister Golden State Warriors kaotas läinud ööl hooajaeelses kontrollmängus Phoenix Sunsile 109:117.

Warriorsi tähtmängija Stephen Curry arvele kogunes 23 punkti (visked väljakult 8/14) ja neli resultatiivset söötu. Mängujuhi pea kõik statistilised näitajad sündisid seejuures avapoolajal, mille Warriors nelja punktiga kaotas. Kolmandal veerandajal piirdus Curry kahe punkti ja ühe resultatiivse sööduga ning neljandal veerandajal ameeriklane enam väljakul ei käinud. Sunsi parimad skooritegijad olid Ryan Anderson ja Deandre Ayton, kes mõlemad kogusid 18 punkti.

Läti korvpalluri Kristaps Porzingise leivaisa New York Knicks jäi Washington Wizardsile alla 98:110. Porzingis taastub endiselt põlvevigastusest. Soome vägilase Lauri Markkaneni tööandja Chicago Bulls kaotas Charlotte Hornetsile 104:110. Markkanen küünarnukivigastuse tõttu kaasa ei teinud.

Kõik möödunud ööl peetud kontrollmängud:

  • Charlotte Hornets – Chicago Bulls 110:104
  • Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers 102:11
  • Detroit Pistons – Brooklyn Nets 108:110 (lisaajal)
  • Miami Heat – Orlando Magic 90:89
  • New York Knicks – Washington Wizards 110:109
  • Golden State Warriors – Phoenix Suns 109:117
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles