Leedulasest mängujuht lahkub Pärnust

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula hooajaeelsel meeskonna esitlusel.
Pärnu korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula hooajaeelsel meeskonna esitlusel. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis Facebooki-leheküljel teada, et 27-aastane leedulane Deividas Sabeckis ei jätka Pärnus.

Pärnu Sadama juht Johan Kärp teatas, et lahku mindi poolte kokkuleppel ja meeskonda otsitakse täiendust. Sabeckis oli testperioodil, mille lõpus otsustati, et meeskond vajab veidi teistsugust mängijat. Mängujuhi näitajad Eesti-Läti ühisliigas olid 8,7 punkti, 3,3 resultatiivset söötu ja 3 lauapalli mängu kohta.

Lisaks märkis Pärnu meeskond, et kindlasti ootavad nad meeskonda tagasi mängujuht Siim-Markus Posti, kes vigastusega peab eemal olema. Posti enda sõnul soovib ta tagasi olla juba uuel aastal ning meeskonda aidata.

Pärnakad on Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas teeninud ühe võidu (kodus 87:82 Valmiera üle) ja kaks kaotust (võõrsil 74:99 Ogrele ja võõrsil 62:97 Ventspilsile). Eeloleval laupäeval minnakse võõrsil vastamisi samuti kolmest mängust vaid ühe võidu kogunud Liepajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles