Walesi rallil rängalt vigastada saanud väike motopoiss võitleb haiglas elu eest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riley Dexter.
Riley Dexter. Foto: Twitter / Collierhousehold

Pühapäeval lõppenud Walesi ralli viimane katse lükkus edasi ja toimus lühendatud kujul. Esialgu teatati vaid, et ühe rahvale esinenud mootorratturiga juhtus õnnetus, nüüd on aga Walesist tulnud uued, täpsemad ja ühtaegu ka kurvemad uudised – seitsmeaastane Riley Dexter võitleb haiglas elu eest.

Mootorrattal sõitnud Dexter põrkas Llandudno promenaadil Everything Supermoto UK korraldatud motoetenduse käigus kokku teise ratturiga. Praegu on ta Liverpoolis Alder Hey haiglas ja kriitilises seisus, kirjutab Daily Post. Sheffieldist pärit Dexter istus esimest korda tsikli selga juba kaheaastaselt ning võitis mullu ringrajasõidus Briti Mini Bike JSM 90 Bambino klassi meistritiitli.

Traagilise õnnetuse järel viidi ta helikopteriga haiglasse. «Walesi rallifoorumi liikmed avasid ühisrahastusportaalis lehekülje, et Rileyt rahaliselt aidata,» kirjutas Facebookis peretuttav Rob Collier. «Ma ei ole jumalakartlik mees, kuid olen õnnetusest saadik palvetanud, et Riley terveks saaks.»

Daily Posti andmetel on Riley toetuseks avatud veel vähemalt kaks kontot. «Riley tuli mullu Briti meistriks ning on erakordselt andekas poiss. Kõik BMB sarja korraldajad ja kindlasti ka kõik osalevad võistkondad palvetavad tema nimel. Soovime talle kiiret paranemist. Saa terveks, väikemees, me toetame sind!» teatasid sarja eestvedajad Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles