Fotouudis: Sebastien Ogier’ pisipoeg on Ott Tänakult tähistamist õppinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier (paremal) ja Julien Ingrassia.
Sebastien Ogier (paremal) ja Julien Ingrassia. Foto: David Davies / PA Wire/PA Images

Viiekordne autoralli maailmameistri Sebastien Ogier’ kahe rallivõidu (Korsika ja Wales) vahele jäi pool aastat. Seetõttu polnud tema pisipoeg Tim issit auto katusele ronimas näinud.

«Vähemalt nüüd ta nägi mind võitmas. Kuigi ta on varemgi näinud mind võitmas, aga siis oli ta liiga pisike (Korsikal - toim). Ta on õppinud, et rallivõitja ronib auto katusele tähistama,» rääkis õnnelik Ogier pärast Walesi ralli triumfi.

Ogier avaldas kaks päeva pärast Walesi rallit oma Facebooki-leheküljel pildi, kuidas tema poeg mänguautos käed taeva poole seisab, täpselt nagu issi pärast Walesi rallit koos kaardilugeja Julien Ingrassiaga.

Ogier kirjutas pildi juurde: «Minu kaheaastane poeg õppis hiljuti Ott Tänaku kolmest viimasest rallivõidust seda, et kui sa võidad ralli, siis hüppad auto katusele. Aitäh, Ott, et õpetasid teda. Aga nüüd on mul hea meel talle näidata, et ka mina suudan seda teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles