Ralliguru: Tänak on jõudnud tasemele, mida on nauditav vaadata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Walesi rallil.
Ott Tänak Walesi rallil. Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Ralliguru Colin Clark avaldas oma Facebooki-leheküljel video, kus võttis kokku möödunud nädalal aset leidnud Walesi ralli. Muuhulgas jagas Clark kiidusõnu Ott Tänaku ja Toyota suunas.

Tänak katkestas Walesi ralli teisel täispikal võistluspäeval, kui 16. kiiruskatsel Toyota Yarisel pudenes alt põhjakate ja seetõttu purunes masina radiaator. Neljanda järjestikuse rallivõidu suunas liikunud Tänaku saagiks Walesi rallilt jäid punktikatselt teenitud neli silma. 

«Toyota on astunud suure sammu edasi,» rääkis Clark. «See, mis juhtus Tänakuga, polnud Toyota töökindluse probleem. Võib-olla oli liiga palju kiirust. Mina ei tea, mis juhtus, aga Toyota tundub usaldusväärne, väga kiire ja väga konkurentsivõimeline. Tänak vaevu higistas Suurbritannias. Ta on jõudnud tasemele, mida on väga nauditav vaadata,» lisas ralliguru.

Järgmine autoralli maailmameistrivõistluste etapp peetakse 25.-28. oktoobrini Kataloonias. Hooaja lõppvaatus leiab aset 15.-18. novembrini Austraalias. Üldarvestuses kolmandal kohal olev Tänak jääb liider Thierry Neuville’ist maha 21 ja teist kohta hoidvast Sebastien Ogier’st 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles