Rooney kaitses Mourinhot ja kritiseeris endiseid klubikaaslasi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Endine Manchester Unitedi kapten Wayne Rooney kritiseeris vanu klubikaaslasi ning avaldas toetust peatreener Jose Mourinhole.

Manchester United on Inglismaa kõrgliigas tegemas viimase 29 aasta kõige kehvemat algust. Kaheksa vooruga on kogutud 13 silma, millega ollakse tabelis alles kaheksandal kohal. Rooney sõnul on sellises olukorras lihtne kritiseerida peatreenerit, ent tegelikult peaksid senisest suurema vastutuse võtma mängijad.

«Neil on olnud raske hooaja algus,» tõdes Rooney. «Tean, et Jose saab praegu palju kriitikat, kuid ütlesin seda ka mõned aastad tagasi – mängijad peavad ka vastutama,» sõnas Rooney.

«Peatreener saab ära teha palju, kuid väljakul mängivad ikkagi mängijad. Jose on lihtne sihtmärk. Mõned mängijad peaksid oma tööd paremini tegema,» jätkas ta.

Rooney kuulus Unitedi ridadesse kuni 2017. aastani, mil liitus Evertoniga. Suvel liitus endine Inglismaa jalgpallikoondise esiründaja MLSi klubi DC Unitediga.

«Ütlesin sama ka Louis van Gaali ajal. Tema sai põhilise kriitikanoole, kuid riietusruumis ütlesin mängijatele, et me peame oma tööd paremini tegema. Minu hinnangul valmistas ta meid hästi ette, kuid väljakul ei viinud me asju toime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles