Reedest mängu vilistab Lillekülas Inglismaa tippkohtunik

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Pawson tänavuses Euroopa liiga alagrupikohtumises Zagrebi Dinamo - Istanbuli Fenerbahce.
Craig Pawson tänavuses Euroopa liiga alagrupikohtumises Zagrebi Dinamo - Istanbuli Fenerbahce. Foto: Marko Prpic/PIXSELL / PA Images

Reedest Eesti - Soome Rahvuste liiga jalgpallimängul mõistab õigust inglasest kohtunik Craig Pawson.

39-aastane Pawson on olnud Inglismaa Premier League’i kohtunik 2013. aastast, kaks aastat hiljem jõudis ta FIFA nimistusse. Pawson on tänavu lisaks kodusele tippliigale teenindanud kohtumisi eurosarjades. Hooaja alguses mõistis ta õigust nii Euroopa liiga kui ka Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiridel, samuti on tänavusest tema nimel Zagrebi Dinamo – Fenerbahce Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumine.

Premier League’is on Pawsonil alanud hooajal kirjas kuus mängu, nende hulgas tippmeeskondade Manchester Unitedi ja Tottenham Hotspur kohtumine 27. augustil.

Abikohtunikena teenindavad reedest mängu Lee Betts ja Ian Hussin, otsajoonte taga aitavad otsuseid vastu võtta lisakohtunikud Jonathan Moss ja Christopher Kavanagh. Neljas kohtunik on Edward Smart (kõik Inglismaa). Kohtunike tegevust hindab prantslane Bertrand Layec.

Rahvuste liiga mäng Eesti – Soome toimub reedel, 12. oktoobril A. Le Coq Arenal. Festivaliala avatakse kell 19.45, Ott Leplandi esinemine algab kell 20.15. Koondised tulevad soojendusele kell 21.00, mängueelne rivistus toimub ja hümnid kõlavad kell 21.30, avavile antakse kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles