Video: Mikkelseni kaardilugeja lollitas intervjueerijat ja ajas Walesi publiku südamest naerma

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen ja Anders Jæger
Andreas Mikkelsen ja Anders Jæger Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Walesi ralli poodiumil pakkusid rahvale täie raha eest meelelahutust norralased Andreas Mikkelsen ja Anders Jæger, kes vahetasid finišipoodiumil kohad.

Nii sõitis poodiumile kaardilugeja Jæger, kes sai endale ülesandeks ka finišiintervjuu anda. Kuna intervjueerija ei saanud aru, et mehed vahetasid rollid ära, pakkus see rahvale palju nalja.

Et asja veel naljakamaks teha, segas Mikkelsen ühel hetkel intervjuule vahele ning ütles, et hea tulemus rallil jäi sõitja taha. Jægeril tuli seega aru anda, miks meestel kiirusest väheks jäi. «Ma olin reedel liiga aeglane, aga laupäeval olin juba kiirem. Täna (pühapäeval) tundsin end veidi haigena, aga andsin endast parima,» sõnas Mikkelseniks kehastunud kaardilugeja Jæger.

Intervjueerija uuris sellepeale, et ega kiirusepuudus hoopis kaardilugeja taha jäänud. «Kaardilugeja oli suurepärane! Kehv tulemus on täielikult minu süü,» naljatas Jæger.

Hyundai ekipaaž teenis Walesi rallilt kuuenda koha, kaotades võitjale Sebastien Ogier'le 1.15,9-ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles