Mayweather ütles, mida ta Nurmagomedovi käitumisest arvab (2)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: Joe Camporeale/USA Today Sports

MMA suurima tiitlimatši ja selle järel juhtunud skandaalse löömingu kohta võttis sõna ka poksija Floyd Mayweather juunior, kes nimetas Habib Nurmagomedov käitumist ebaprofessionaalseks.

Nurmagomedov tormas iirlase Conor McGregori alistamise järel võitlusringist välja ning tungis kallale McGregori treenerile. Sealt hargnes lahti sündmuste ahel, mis tegi häbi igale võitlussporti austavale fännile.

«Ma pole küll väga kursis selle tüübiga, kes McGregoriga võitles, aga tean, et ta on ainult võitnud. McGregor on visa vastane, aga see teine tüüp, kes ringist välja hüppas, oli ebaprofessionaalne,» ütles Mayweather.

«Olen üsna veendunud, et ta saab kopsaka rahatrahvi,» ennustas Mayweather. UFC promootor Dana White ütles nädala alguses, et ilmselt ootab Nurmagomedovit ees 250 000 dollari suurune rahatrahv ning nelja kuni kuue kuu pikkune võistluskeeld.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles