Tänak annaks Meeke’i värbamisele oma õnnistuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Kris Meeke saavad Briti meedia väitel peagi tiimikaaslasteks
Ott Tänak ja Kris Meeke saavad Briti meedia väitel peagi tiimikaaslasteks Foto: Global Media Group / Global Media Group/Sipa USA

Tänavu Citroënis alustanud, kuid poole hooaja pealt tööta jäänud briti rallisõitja Kris Meeke sõidab teatavasti Motorsport Newsi andmetel tuleval hooajal Toyota ridades.

Ralliguru Colin Clark teatas oma Facebooki lehel, viidates Motorsport Newsile, et Meeke on löönud 2019. aasta hooajaks käed Toyotaga. Tegu on üllatusuudisega, sest seni arvati, et Meeke liitub pigem M-Spordiga. Ilmselt tähendab säärane uudis suhteliselt kindlalt ka Esapekka Lappi lahkumist Toyotast. Nimelt on soomlast juba pikemat aega seostatud Meeke’i endise tööandja Citroëniga.

Ei Toyota asjaosalised ega Meeke ole tema liitumist kinnitanud, kuid Tommi Mäkinen rääkis juba Walesi ralli eel, et britt on silmapiiril. «Valmistume meeskonnas muudatusteks, aga praegu ei saa ma midagi täpsemalt rääkida. Töötame sel teemal jaapanlastega,» sõnas Mäkinen Autospordile.

Meeke võtaks sisse koha eestlase Ott Tänaku ja soomlase Jari-Matti Latvala kõrval. Tänak andis Meeke’ile Autospordi andmetel oma õnnistuse. «See pole minu valik ega minu otsus, aga Kris on väga kiire sõitja, me kõik teame seda. Kokkuvõttes oleks meil tugev meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles