Jääger ei pikenda Aalesundiga lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger
Enar Jääger Foto: www.aafk.no

Eesti jalgpallikoondislane Enar Jääger ei soovinud pikendada lepingut oma koduklubi Aalesundiga, mis tähendab, et ta lahkub juba teist korda Norra klubist.

Jääger liitus Aalesundiga 2007. aasta kevadel ning lahkus 2009. aasta suvel, kui siirdus Itaalia Serie B klubisse Ascoli Calciosse. Seal pääses ta aga platsile vaid viies mängus ning 2010. aasta jaanuaris lõpetati leping poolte kokkuleppel. Sama aasta märtsis liitus Jääger taas Aalesundiga.

«Enar ei soovinud lepingut pikendada. Sisimas lootsime, et ta jätkab meie juures, aga samas mõistame, et ta tahab ennast mujal proovile panna,» sõnas klubi direktor Henrik Hoff Sunnmørspostenile. «Andsime endast parima ja tegime talle hea pakkumise, aga ta ei pikendanud meiega lepingut.»

Ka Aalesundi treener Kjetil Rekdal tunnistas, et tal on kahju, et 27-aastane eestlane klubist lahkub. «Väga kahju on nii heast mängijast ilma jääda,» lausus Rekdal. «Tal on olnud hea ja stabiilne hooaeg.»

Aalesundi ridadesse kuulub ka Sander Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles