Davise superpartii ei päästnud Pelicansi kaotusest

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Davis (valges; number 23).
Anthony Davis (valges; number 23). Foto: Derick E. Hingle / USA TODAY Sports

Kui korvpalli Euroliiga alustas neljapäeval juba põhihooaja mängudega, siis NBA meeskonnad peavad veel viimaseid hooajaeelseid kontrollmänge.

Läinud ööl teenis suureskoorilises kontrollmängus võidu Toronto Raptors, kes alistas võõral väljakul New Orleans Pelicansi koguni 134:119. Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Pascal Siakam ja Malachi Richardson, kes mõlemad viskasid 21 punkti. Siakami arvele kogunes ka 11 lauapalli, kuus resultatiivset söötu ja neli vaheltlõiget. Üleplatsimeheks kerkis aga Pelicansi pallur Anthony Davis, kes säras 36 punkti ja 15 lauapalli näol vägeva kaksikduubliga.

Veelgi suurema võidu saavutas Utah Jazz, kes sai samuti võõral väljakul kontrollmängus 132:93 jagu Sacramento Kingsist. Rudy Gobert panustas Jazzi triumfi 18 punktiga ning Alec Burks lisas 17 silma. Kaotajate parimateks skooritegijateks kerkisid Marvin Bagley III ja Willie Cauley-Stein, kes kogusid vastavalt 17 ja 16 punkti. Bagley arvele kogunes ka kaheksa lauapalli.

NBA põhihooaeg algab Eesti aja järgi ööl vastu kolmapäeva, kui vastamisi lähevad mullu idakonverentsis teiseks ja kolmandaks jäänud meeskonnad ehk Boston Celtics ja Philadelphia 76ers. Valitsev meister Golden State Warriors alustab samal ööl, kui kohtub eelmisel hooajal läänekonverentsis neljanda koha saanud Oklahoma City Thunderiga.

Kanal 12 ja Postimees hakkavad NBA mänge näitama igal pühapäevaõhtul. Ülekannete algusaeg on mõne erandiga 22.30 ehk Eesti televaataja jaoks igati mõistlik. Esimene mäng on kavas pühapäeva, 21. oktoobri hilisõhtul, kui tund pärast südaööd algab otseülekanne kohtumisest Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles