Red Bull pani Verstappeni soovile käe ette

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

21-aastane vormelipiloot Max Verstappen tahab end proovile panna MotoGP mootorratta seljas, kuid Red Bull ei luba hollandlasel seda teha.

«Ma küsisin meeskonnalt, kas ma võin proovida MotoGP mootorratast,» avaldas Verstappen intervjuus väljaandele De Telegraaf. «Red Bull on MotoGP-sarjas Honda ja KTMi sponsor. Ma prooviksin meeleldi ühe ringi sõita Red Bull Ringil. Aga see pole võimalik. Red Bull ütles, et kindlasti mitte. See pole lubatud ja nad arvavad, et see on liiga ohtlik. Nii ongi,» märkis Verstappen.

Verstappen sidus end Red Bulli akadeemiaga juba 16-aastaselt. Tänaseks on hollandlane osalenud 77 vormel 1 etapil ning teeninud neli etapivõitu ja 18 poodiumikohta. Kui Verstappen karjääri alguses kuninglikus vormelisarjas maailma tippudega mõõtu võttis, siis tavaliikluses ta sõita ei tohtinud, sest puudusid juhiload. Nüüd on tal nii auto kui ka mootorratta juhtimisõigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles