Cristiano Ronaldo äriimpeeriumit ohustab kokkuvarisemine (5)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo pole ammu enam kõigest jalgpallur, vaid ta on ka menukas bränd, edukas ärimees ja jumaldatud seksisümbol.
FOTOD: Instagram/Scanpix
Cristiano Ronaldo pole ammu enam kõigest jalgpallur, vaid ta on ka menukas bränd, edukas ärimees ja jumaldatud seksisümbol. FOTOD: Instagram/Scanpix Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo nägu, keha ja isegi väikesed varbad reklaamivad brände – kellatootjatest alustades ja Egiptuse terasetööstusettevõtetega lõpetades. Seni peagu laitmatu renomeega jalgpallurile, kellel tagataskus meeletult suur hulk andunud fänne, pole sponsorid kunagi käitumisreegleid ette kirjutanud. Koostöö on põhinenud vastastikusel usaldusel.

Nüüd aga ohustab 450 miljonit dollarit väärt äriimpeeriumit tõsine põnts või halvemal juhul isegi kokkuvarisemine. Seda juhul, kui Kathryn Mayorga poolt Ronaldo vastu Nevada kohtusse esitatud tsiviilhagile, kus jalgpallurit süüdistatakse vägistamises 2009. aastal, juhtub järgnema süüdimõistev otsus.

Mayorga süüdistus Ronaldo vastu on maailmas ülikuum teema. Näiteks terve eilse pärastlõuna oli Suurbritannia rahvusringhäälingu BBC spordikülje avauudiseks «Saksamaa ajakiri ei tagane Ronaldo vägistamiskahtlustustest kirjutatud artiklist».

Nimelt pani just Saksamaa uuriva ajakirjanduse lipulaev Der Spiegel septembris oma artikliga podisema katla, mis keeb üha palavamalt ja mille juurde kogunev üha enam uudistajaid. Der Spiegel kirjutas neile lekitatud dokumentidele tuginedes, et Ronaldo maksis 2010. aastal Mayorgale 333 000 eurot kohtuvälise kokkuleppe alusel, mille järgi naine ei tohtinud tulevikus mitte kellelegi mitte midagi öelda väidetava aasta varem toimunud vägistamise kohta.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles