Nurmagomedovi dilemma: kas võtta vastu räppari pakutud kaks miljonit dollarit?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võtta või mitte võtta? Minna või mitte minna? Khabib Nurmagomedovil on mõtteainet küllaga.
Võtta või mitte võtta? Minna või mitte minna? Khabib Nurmagomedovil on mõtteainet küllaga. Foto: John Locher / AP / Scanpix

UFC tiitlimatšis Conor McGregori alistanud, ent pärast kohtumise lõppu vääritult käitunud Khabib Nurmagomedov peab kaaluma, mida oma tulevikuga peale hakata. Üks valik on omapärane: kas võtta vastu räppari 50 Centi kahe miljoni dollari suurune pakkumine?

Kõik oma 27 matši võitnud Nurmagomedov sai McGregorist UFC 229-l jagu neljandas raundis, kuid ronis siis üle puuripiirde publikusse ja läks kallale McGregori tiimikaaslasele Dillon Danisele. Järgnes massikaklus nii puuris kui ka väljaspool seda.

Nevada osariigi sportlaskomisjon hoiab praegu Nurmagomedovi auhinnaraha ehk kahte miljonit dollarit kinni. Lisaks määrati nii talle kui ka McGregorile asjaolude selgumiseni kümnepäevane võistluskeeld. Kuna aga karistus ähvardab ka tema meeskonnakaaslast Zubaira Tuhhugovit, ähvardas Nurmagomedov UFC-st ise lahkuda. «Kui kavatsete ta vallandada, teadke, et kaotate ka minu,» kuulutas Nurmagomedov Instagramis. «Meil Venemaal on kombeks, et oma vendi ei hüljata iial ja võideldakse nende eest lõpuni. Nii teen ka mina.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I would like to address @ufc Why didn't you fire anyone when their team attacked the bus and injured a couple of people? They could have killed someone there, why no one says anything about insulting my homeland, religion, nation, family? Why do you have to punish my team, when both teams fought. If you say that I started it, then I do not agree, I finished what he had started. In any case, punish me, @zubairatukhugov has nothing to do with that. If you think that I’ll keep silent then you are mistaken. You canceled Zubaira’s fight and you want to dismiss him just because he hit Conor. But don’t forget that it was Conor who had hit my another Brother FIRST, just check the video. if you decide to fire him, you should know that you’ll lose me too. We never give up on our brothers in Russia and I will go to the end for my Brother. If you still decide to fire him, don’t forget to send me my broken contract, otherwise I'll break it myself. And one more thing, you can keep my money that you are withholding. You are pretty busy with that, I hope it won’t get stuck in your throat. We have defended our honor and this is the most important thing. We intend to go to the end. #Brothers

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Ent kuhu on tal minna? Väidetavalt on talle juba pakkumise teinud WWE. Ning kohe järgnes uus pakkumine vabavõitlusringkondadest, täpsemalt Bellatorist. «Minu meelest käitub UFC Khabibiga valesti, McGregorisse suhtutakse teisiti. Maksan täna kaks miljonit dollarit sulas, kui ta tuleb ja minu eest Bellatoril võitleb,» lubas 50 Cent, kellest on viimasel ajal kujunenud Bellatori kõneisik. «Dana (White, UFC boss - toim) ja lepingutega tegelen hiljem. UFC pole maailmas ainus. Ja ka Zubira on teretulnud.»

Nurmagomedov vastas, et nimetagu 50 Cent talle vaid koht, kuhu ilmuda. Räppar toonitas seepeale, et mõtleb pakkumist täiesti tõsiselt. Võimalik, et «saada mulle koht» on Nurmagomedovi stampvastus, sest lõuapoolikutele meenus kohe, et täpselt samamoodi vastas ta McGregorile, kui too tema tuuribussi ründas...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles