Video: Wilder purustas vaese maskoti lõualuu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder lasi looma välja.
Deontay Wilder lasi looma välja. Foto: Lee Smith/Action Images Via Reuters/Scanpix

Kui raskekaalupoksi maailmameistrile Deontay Wilderile öeldakse «Löö!», siis Wilder lööb. Ja tagasi end ei hoia. Seda avastas omal käel mees, kes kandis telekanali Nacion ESPN maskotikostüümi. Väidetavalt murdis profipoksija maskoti lõualuu.

Stuudios külas käinud Wilderil paluti oma jõudu maskoti peal demonstreerida. Ilmselt ootasid saatejuhid, et ameeriklane annab tollele väikese tou, aga sportlane ei hakanud end tagasi hoidma. Hirmsa vopsu saanud maskott kukkus kui kott ja jahmunud saatejuhid ahmisid õhku.

Kohe hakkasid sotsiaalmeedias ringlema kuulujutud, et maskott sai tõsiselt viga ja Wilder on nii rumal, et ta ei mõistnud, et kostüümi sees peitub tegelikult inimene. Selle viimase väite lükkas poksija sotsiaalmeedias kiirelt ümber ja lisas, et kui telekanali töötaja tõesti viga sai, siis on ta lahkelt oodatud ameeriklase külalisena 1. detsembril toimuvale matšile Tyson Furyga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles