Pärnakad vandusid Läti tudengitele alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam.
Pärnu Sadam. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

​Teist järjestikust päeva OlyBet Eesti-Läti korvpalliliigas väljakul käinud Pärnu Sadama korvpallimeeskond oma Läti turneelt koduteele teist võitu kaasa ei saanud. Pühapäeval jäädi 70:75 (11:18, 22:22, 18:16, 19:19) alla Läti Ülikoolile.

Laupäeval alistas Pärnu võõrsil kindlalt 93:62 BK Liepaja, kuid täna tuli leppida valusa kaotusega. Pärnu jäi kohe avaveerandil taha ning edasi kulges kohtumine tasavägiselt kuni lõpuni. Viimastel minutitel oli Eesti võistkonnal suurepärane võimalus ka mängu tagasi tulla, kui 37 sekundit enne normaalaja lõppu jõuti ühe punkti kaugusele (70:71). Kahjuks õnnestus lätlastel mängida viimastel sekunditel resultatiivselt ning Eesti klubi patustas pallikaotusega.

Kuigi Pärnu võitis lauavõitluse 50-33, siis visketabavuses oli Läti ülikooliklubi selgelt edukam, eriti just kahepunktivisetes - 55% pärnakate 37% vastu.

Pärnu resultatiivseimana tõi klubi eest oma teise kohtumise pidanud tagamees Henri Wade-Chatman 22 punkti, Arkadiy Mkrtychyan viskas 16 punkti ja hankis 7 lauapalli ning Mihkel Kirves kogus kaksikduubli 10 silma ja 13 lauapalli. Senine tiimi üks liidreid Drew Urquhart piirdus vaid kahe punktiga.

Läti Ülikooli kasuks kogus Linards Jaunzems 22 punkti, 9 lauapalli, 4 korvisöötu ja 4 vaheltlõiget, Renars Birkans viskas 18 silma ja Edvards Mezulis tõi 11 punkti.

Liigatabelis nüüd kahe võidu ja kolme kaotusega jätkav Pärnu peab järgmise mängu 17. oktoobril, mil koduväljakul võõrustatakse Tartu Ülikooli. Läti Ülikoolil on tabelis üks võit ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles