Soomer teenis Argentinas punktilisa

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer
Hannes Soomer Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hannes Soomer teenis nädalavahetusel Argentinas peetud Supersport klassi hooaja eelviimasel MM-etapil kolm punkti.

Kuigi eestlane polnud varem oma karjääri jooksul San Juan Villicum ringrajal sõitnud, harjus ta sellest rajaga kiiresti ning võitis laupäevase Superpole 1. Superpole 2 parandas Racedays meeskonna sõitja oma aega veel 0,11 sekundi võrra ning sõitis võistluseks välja üheksanda resultaadi.

Pühapäevase võistluse avaringil loovutas eestlane paar kohta ning leppis 13. kohaga. 

Sarnaselt viimase Euroopas sõidetud etapiga, võitis ka Argentinas Jules Cluzel (Yamaha), kellest Soomer jäi 19. ringi kokkuvõttes maha 37,2 sekundiga.

«Kindlasti ei olnud tulemus see, mida ootasime, aga meil oli hea nädalavahetus ja peame võtma sellest kaasa positiivse. Mul oli raske kasutada ära Honda tugevaid külgi ning ka võistluspäeva ilmastikutingimused ei lihtsustanud seda. Kindlasti läheme Katari etapile vastu veelgi tugevamana. Aitäh meeskonnale, kes tegi suurepärast tööd. Muutume iga nädalavahetusega paremaks, nüüd aga peame suutma kogu selle arengu realiseerida ka pühapäevases sõidus,» hindas Soomer. 

MM-arvestuse Supersport klassi liidrina jätkab Sandro Cortese. Kol MM-punkti teeninud Hannes Soomer on 30 punktiga 15. kohal. 

Supersport klassi hooaja viimane võistlus sõidetakse kahe nädala pärast Kataris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles