Uus-Meremaa meedia: Paddon sõidab uuel hooajal M-Spordi ridades

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Scanpix

Uus-Meremaalt pärit Hyundai meeskonna rallisõitja Hayden Paddon siirdub uuel hooajal väidetavalt M-Spordi meeskonda.

Uus-Meremaa kohalik väljaanne Velocity News väidab, et Paddoni leping Hyundaiga lõppeb selle aasta lõpus ning uueks hooajaks on sõitja sõlmimas lepingut M-Spordi meeskonnaga, kust hooaja lõpus lahkub Sebastien Ogier.

Paddon väitis Uus-Meremaa väljaandele, et uuel aastal sõidab ta kindlasti MM-sarjas, kuid ei tohi veel öelda, millises meeskonnas: Minu jaoks on kõik positiivne, me sõidame kindlasti MM-sarja kaasa, aga me peame enne läbirääkimistega lõpuni jõudma.»

«Lepinguni jõudmine ei tohiks enam kaua aega võtta. Ootan juba väga, et taas tegutsema asuda. Istun kodus ja loen kõiki neid kuulujutte imestades, kust need pärit on. Usun, et iga versioon kuulujuttudest võib olla ka tegelik võimalus, nii et kõik on hästi,» rääkis Paddon.

Velocity News väidab, et küllaltki kindlalt on Paddon liitumas M-Spordiga. Lisaks temale liitub meeskonnaga ka Craig Breen, kelle liitumise kohta peaks lähipäevadel ka uudis tulema. M-Spordi kolmanda sõitjana jätkab M-Spordis Teemu Suninen, mis tähendab, et suure tõenäosusega Elfyn Evans uuest aastast MM-sarja tipptasemel kaasa teha ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles