Jürgen Zopp sai haruldase revanšivõimaluse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Eric Feferberg / AFP/Scanpix

Stockholmi tenniseturniiril õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 133.) kohtub avaringis tuttava vastasega.

Zopp alistas esimeses kvalifikatsiooniringis itaallase Matteo Donati (ATP 198.) 6:4, 6:4, aga kaotas teises kvalifikatsiooniringis sakslasele Oscar Ottele (APT 193.) 3:6, 6:7 (2). Turniiri korraldajad andsid aga kaotusest hoolimata Zoppile koha põhitabelis.

Seejuures mängis fortuuna eestlasele haruldase revanšivõimaluse, sest põhitabeli avaringis kohtub Zopp just Ottega, kelle paremust ta kvalifikatsiooniringis tunnistas. Zoppi ja Otte vaheline mäng peetakse kolmapäeval.

Maailma tippmängijatest osalevad Stockholmi tenniseturniiril sellised staarid, nagu näiteks ameeriklased John Isner (ATP 10.) ja Jack Sock (ATP 18.), kreeklane Stefanos Tsitsipas (ATP 16.) ning itaallane Fabio Fognini (ATP 14.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles