Norra kahevõistlejad jäid 3200 meetri kõrgusel suusalifti kinni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jörgen Graabak.
Jörgen Graabak. Foto: Mario Facchini / AP

Norra kahevõistlejad sattusid Itaalias Val Senalesis ärevasse olukorda, kui suusalift 3200 meetri kõrgusel merepinnast rikki läks ja sportlased sinna kinni jäid.

Kahekordne olümpiavõitja Jörgen Graabak raporteeris kohapealt Twitteri vahendusel: «Pool meeskonda on juba teist tundi 3200 meetri kõrgusel liftis kinni. Udu, vahepeal tugevad tuuled ja külmakraadid. Ei lähe enam kaua, kui see hakkab muutuma ohtlikuks. See pole hea viis, kuidas hooaega alustada. Abi on õnneks teel.»

Koondise treener Peder Sandell sõnas väljaandele Dagbladet, et temperatuur seal üleval oli nullilähedane ning tugev tuul tegi tema hoolealuste olukorra veelgi keerulisemaks. Lisaks märkis Sandell, et tugeva tuule tõttu polnud sportlastel enam telefonilevi.

Hiljem selgus, et rikke põhjustas ajutine voolukatkestus. Pärast pääsemist läksid sportlased sauna ja jõid sooja kakaod, kirjutab TV2. Lisaks Graabakile olid hirmuäratavas olukorras tema koondisekaaslased Jan Schmid, Espen Andersen ja Jens Oftebro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles