Ott Tänak kandideerib mainekas portaalis maailma parima rallisõitja tiitlile (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Maailma üks mainekamaid portaale Autosport valib sarnaselt igale hooajale ka sel aastal parimat rallisõitjat. Sellele tiitlile kandideerib mõistagi ka Ott Tänak.

Aasta rallisõitja valikul on arvesse võetud meeste saavutusi ning tiitlile kandideerivad vaid professionaalsed või poolprofessionaalsed rallisõitjad. Finaliste on kuus, kelle seas on peale Tänaku veel autoralli MM-sarja tippudest Jari-Matti Latvala, Thierry Neuville ja Sebastien Ogier. Lisaks sellele ka WRC2 sarja valitsenud Jan Kopecky ning Dakari maratonralli võitja Carlos Sainz.

Autospordi poolne lühikommentaar kiitis Tänakut kui tiitliväärilist rallisõitjat: «Eestlane oli juba eelmisel hooajal M-Spordi meeskonna ridades sõites näidanud selliseid esitusi, mille põhjal võis oodatam et temast saab superstaar. Toyotaga liitumise järel on tekkinud eriti võimas kombinatsioon.»

«Kuigi hooaja alguses oli Tänakul probleeme auto vastupidavusega, on Tänak suutnud võtta igast võimalusest maksimumi nii kruusal kui ka asfaldil – tema on kindlasti vääriline tiitlipretendent,» kirjutab Autosport.

Hääletada saavad portaalis Autosport kõik lugejad, kes on nende väljaande tasulised tellijad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles