Ballide tsirkus Raplas: korvpallipalagan või puhas äri?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LaVar Ball poseeris heal meelel kõigiga, kes soovi avaldasid. 
LaVar Ball poseeris heal meelel kõigiga, kes soovi avaldasid. Foto: Raul Mee

LaVar Balli kokku pandud ja mööda Euroopat tuuritav JBA meeskond on Rapla korvpallisaali rahvast täis toonud. Koduliiga suurmängude kombel treppe küll ei ummistata, aga täismajast saab siiski rääkida.

Esimese pealtpanekuga kostitab kaugelt külla sõitnud ameeriklasi siiski hoopis Rain Veideman. USA meeskonna mäng käib oodatult lihtsa valemi järgi – kiirelt üle ja kiirelt peale. Aga Veideman ei jää kolmestega võlgu, vahe püsib viisakalt väike. Aktiivselt väljaku ääres hüppav ameeriklaste peatreener kuivatab rätikuga juba viiendal minutil pärlendavat kiilaspead.

Big Baller ehk LaVar istub platsi ääres heledal nahkdiivanil, mõnus muie näol. Ei pahanda ta isegi siis, kui Marek Ruut lahtist palli päästes talle peaaegu sülle maandub. Vaid paar korda teeb papa kõvemat häält, kui oma poisid LiAngelo ja LaMelo väljakul millegi vastu patustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles