Suur matš tulekul? Mayweather on valmis Nurmagomedoviga poksima

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Foto: SCANPIX

Poksija Floyd Mayweather juuniori hinnangul teeniks ta võitlusest Habib Nurmagomedoviga isegi suurema summa kui 2017. aastal võitlusest Conor McGregoriga.

2017. aasta augustis toimunud poksimatšis McGregoriga oli Mayweatherile garanteeritud 100 miljoni dollari suurune palgatšekk, McGregori garanteeritud summa oli 30 miljonit dollarit. Koos tasuliste telepiletite müügi ja muude tuludega kerkis Mayweatheri sissetulek aga hinnanguliselt 300 miljoni dollarini, McGregoril aga 100 miljoni dollari kanti.

«Kui mina Habibiga poksiksin, teeniksin kindlasti üheksakohalise summa. Kindlasti oleks summa suurem kui matšis McGregoriga. Ilmselt 100 miljonit dollarit rohkem – garanteeritud summa jääks 110 ja 200 miljoni vahele,» spekuleeris Mayweather.

Nii Mayweather kui Nurmagomedov on karjääri jooksul tunnistanud vaid võte. Mayweather võitis karjääri jooksul 50 poksimatši, Nurmagomedov on MMA-karjääri jooksul võitnud 27 matši. Ühtlasi andis Mayweather mõista, et tema oleks vastasseisust Nurmagomedoviga huvitatud, kuid ainult poksiringis.

«Võime võidelda. Olen oma enda boss. Ma ei tea, mida Habib sellest arvab, aga minu poolest võiks see juhtuda. Olen Floyd Mayweather, kui kutsud mind välja, sisened minu maailma,» ütles ameeriklane väljaandele TMZ.

«Ma ei tea ühtegi teist võitlejat, kes oleks teeninud selliseid summasid nagu mina. Mitte keegi pole minust rohkem raha teeninud. Tema kutsus mind välja, seega las ta tuleb minu maailma ja teeme selle ära,» jätkas Mayweather.

Küll aga luges Mayweather juba praegu Nurmagomedovile sõnad peale. «Pärast matši pead käituma nagu tõeline professionaal,» ütles Mayweather.

Mäletatavasti tekitas Nurmagomedov pärast matši McGregoriga suure massikakluse, kui hüppas üle puuri rahva sekka ning ründas iirlase tiimikaaslast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles