Postimees TV: Rooney imeilus karistuslöök hoiab DC Unitedi lootusi elus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA meistriliigasse kolinud Wayne Rooney tõestas vana jalgpallitõde, et vorm võib olla ajutine, klass aga igavene. Inglane keerutas DC Unitedi eest väravasse suurepärase karistuslöögi.

Rooney sai mängus Torontoga jala valgeks 18. minutil, tegu oli tema kümnenda liigaväravaga sel hooajal. United on idakonverentsis kuuendal ehk viimasel play-off'i viival kohal, edestades nelja punktiga Montreal Impacti. Põhiturniiri lõpuni on jäänud veel kaks vooru.

Läänekonverentsis vähendas Sporting Kansas City tugevalt Vancouver Whitecapsi edasipääsulootusi. Kanada meeskond juhtis pikalt 1:0, kuid viimase pooltunniga lõi Sporting koguni neli väravat ja võitis 4:1. Kui Sporting ise on edasipääsu juba ammu taganud, siis nüüd jõudis selleni ka Seattle Sounders, alistades võõrsil 2:1 Orlando City.

Idakonverentsis on juba selged otse konverentsi poolfinaali pääsejad (Atlanta United ja New York Red Bulls) ning veel kaks kohamängudele minejat (New York City FC ja Philadelphia Union). Kahte viimast kohta hoiavad Columbus Crew ja DC United, keda võib püüda veel vaid Montreal Impact. Läänekonverentsis on edasipääs kindel Dallasel, Kansas Cityl, Los Angeles FC-l ja Seattle Soundersil, kuid otsepääset poolfinaali ei ole keegi veel taganud. Viiendal tabelireal on Portland Timbers ja kuuendal Real Salt Lake, kellest jääb omakorda vaid punkti kaugusele Zlatan Ibrahimovici tööandja Los Angeles Galaxy. Whitecaps kaotab Salt Lake'ile kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles