UEFA alustas uurimist seoses PSG ja Belgradi mänguga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flares are lit during during the UEFA Champions League Group C soccer match between Paris Saint Germain (PSG) and FC Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, FRANCE - 03/10/2018.
//JEE_flares.12/Credit:J.E.E/SIPA/1810051909
Flares are lit during during the UEFA Champions League Group C soccer match between Paris Saint Germain (PSG) and FC Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, FRANCE - 03/10/2018. //JEE_flares.12/Credit:J.E.E/SIPA/1810051909 Foto: J.E.E/SIPA / J.E.E/SIPA

UEFA on alustanud uurimist PSG ja Belgradi vahelisel mängul fännidega toimunud probleemide üle.

Mõlema meeskonna toetajad käitusid Meistrite liiga kohtumise ajal 3. oktoobril ebaviisakalt, kuid probleem on ka Belgradi meeskonna fännidega, kellel ei tohiks olla luba kohtumistel isegi staadionile saada.

Vaatamata UEFA poolt kehtestatud keelule meeskonnal müüa pileteid oma fännidele, on Belgradi meeskond keelust üle astunud ja pileteid siiski müünud. Lisaks sellele kahtlustatakse Belgradi meeskonda kokkuleppemängus, kuna mäng kaotati 1:6.

Lisaks sellele, et Belgradi fännid staadionil viibisid, laulsid nad ka ebaviisakaid fännilaule ning põletasid staadionil rakette. Varasemalt on Belgradi meeskonna fänne korduvalt karistatud, kuna nad on ka varasemalt loopinud staadionimurule rakette ning ise ka väljakule tunginud.

Uurimise all on ka kokkuleppemängu variant, kuna Prantsusmaa väljaanne L'Equipe väidab, et Belgradi klubi juurde kuuluvad inimesed panustasid vähemalt viie väravalise kaotuse peale kokku 5 miljoni euro väärtuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles