Korvpalli Euroliiga: CSKA jätkas võidukalt, Barcelona võitis eelmises voorus üllatanud Bayernit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA jätkab võidukalt
Moskva CSKA jätkab võidukalt Foto: ALEXEY FILIPPOV / Sputnik

Korvpalli euroliiga kolmas mängudevoor omadega suuri üllatusi ei toonud, kui favoriit CSKA võttis kolmanda järjestikkuse võidu.

CSKA jaoks oli avapoolaeg Istambuli Darussafaka vastu üllatavalt keeruline. Venemaa meeskond ei saanud oma mängu korralikult käima ja nii läks poolajapausile 38:31 eduseisus hoopis Istanbuli meeskond.

Kolmas veerandaeg oli CSKA jaoks aga läbimurdepunkt, kui suudeti visata 16 punkti rohkem kui Türgi võistkond ja nii mindi viimasele veerandajale vastu 57:48 eduseisus. Viimasel veeradajal suutis Istambuli meeskond aga endiselt head mängu näidata ja nii lõppes huvitavaks kujunenud kohtumine CSKA 79:75 võiduga.

FC Barcelona suutis pärast eelmisel nädalal saadud kaotust taas enda mäng paremini käima saada. Möödunud voorus Ateena Panathinaikost üllatanud Müncheni Bayern näitas ka sel korral südikat mängu, kuid Hispaania võistkond võttis lõpuks siiski 83:73 võidu.

Teistes kohtumistes suutis Tel Avivi Maccabi olla 78:68 parem Podgorica võistkonnast. Ateena Panathinaikos pani püsti tõelise viskekonterdi ja eelmisel nädalal Barelonat võitnud Gran Canaria võistkond pidi Kreeka võistkonnalt vastu võtma 87:102 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles