Hunt teeb trenni ja on taas murdmisvalmis

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: ELSA/AFP/Scanpix

Pühapäevase Indianapolis Coltsi kaotusmängu New York Jetsiga vigastuse tõttu vahele jätnud Margus Hunt on sel nädalal osalenud mõlemal meeskonna ametlikul treeningul ja seda täiskoormusega. Eestlast on seega pühapäevases Coltsi kodumängus Buffalo Billsiga väljakule oodata.

Tegelikult naasis New England Patriostiga madistades oma põlvele viga teinud Hunt Coltsi trennidesse juba möödunud nädala reedel, kui sai kaasa teha teatud harjutusi. Treenerid ei hakanud eestlase tervisega aga riskima ja teda nädalataguseks 34:42 kaotuseks üles ei andnud. Eestlasest ka otseselt puudust ei tuntud, sest kaitsjad tegid oma töö Jetsi vastu ära – kaotuses olid süüdi ründajate pallikaotused, mis tõid vastastele 17 (!) punkti.

Colts on võitnud sel hooajal kuuest mängust seni vaid ühe. Pühapäevane vastane Bills on olnud ühe võidu võrra edukam, aga tuleb matšile ilma põhimängujuhita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles