Vettel: peame natuke rohkem riskeerima

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: CLIVE MASON / AFP

Sebastian Vettel (Ferrari) kaotab neli etappi enne vormel 1 hooaja lõppu Lewis Hamiltonile (Mercedes) 67 punktiga. Enam pole kaotada midagi – nüüd tuleb riskeerida.

Eeloleval nädalavahetusel kihutavad vormel 1 autod Austinis ning juhul kui Hamilton teenib pühapäeval Vettelist vähemalt kaheksa punkti rohkem, kindlustab britt karjääri viienda maailmameistritiitli.

«Ma tean, millises olukorras ma olen ja mida see minult nõuab. Peame siin või seal natuke rohkem riskeerima, et püsida tiitlikonkurentsis,» rääkis Vettel enne algavat võistlusnädalavahetust sarja koduleheküljele.

Peale selle sõnas neljakordne maailmameister Vettel, et Mercedes ja Hamilton on sellel hooajal oluliselt paremini hakkama saanud. «Siiani küll. See on ilmselge. Vaadake kasvõi punkte,» lausus sakslane.

Vettel meenutas ebaõnnestunud Hockenheimi etappi, kus sõiduviga viis sakslase esikohalt katkestamiseni. «Mõned sõidud oleksid võinud paremini minna, nagu näiteks Hockenheim. Kuid üldiselt arvan, et meil pole olnud piisavalt selliseid etappe, kus oleksime oma kiirusega kogu nädalavahetust domineerinud – teenida kvalifikatsioonivõit ja lõpetada sõit esimesena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles