Needusest pääsenud Klopp hingab kergendatult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreeneri Jürgen Kloppi mängueelne pressikonverents võttis ootamatu pöörde, kui ajakirjanikud uurisid, mida sakslane arvab Boston Red Soxi pesapallimeeskonna edust. Nimelt on Red Sox ja Liverpool mõlemad Fenway Sports Groupi tütarettevõtted.

«Palju õnne! Ma ei mõista seda mängu üldse, vabandust!» märkis Klopp pressikonverentsil. «Aga mul on siiralt hea meel, et nad finaali jõudsid, sest ma olen neid vaid korra mängimas näinud ja siis nad kaotasid, kuigi kõik ütlesid mulle, et see on võimatu, et nad selle mängu kaotavad,» jätkas Klopp.

Nüüd saab Klopp aga kergendatult hingata, sest Red Sox jõudis pesapalliliiga MLB finaali. «Aga pesapall on nagu jalgpall – sa võid iga mängu kaotada ja nii neil läks. Nii et ma mõtlesin, et äkki mina olin süüdi, aga nüüd on kõik korras, nad on finaalis ja see on suurepärane,» lisas sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles