Säutsusadu: Fernando Alonso ja Lando Norris ajasid oma trikitamisega Twitteri hulluks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso reaktsioon Landon Norrise täisteenindusele.
Fernando Alonso reaktsioon Landon Norrise täisteenindusele. Foto: twitter.com

USA GP teine vabatreening sai tugeva vihmasaju tõttu rikutud. Et ka homme peaks Austinis vihma sadama, hoidsid kõik tiimid rehve kvalifikatsiooniks ja esimese tunni aja jooksul rajal ei käidud. See aga ei tähenda, et ei juhtunud midagi uudisväärtuslikku. Kõige kõmulisemad sündmused toimusid McLareni boksis Fernando Alonso ja Lando Norrise vahel.

Praegune varusõitja Norris saab järgmisel aastal McLareni roolis kaasa teha täishooaja. Kahekordse maailmameistri Alonso F1-karjäär saab aga selle hooajaga otsa. Praegu on meeskonnasisene võimuhierarhia aga väga selgelt paigas ja hispaanlase kasuks.

Niisiis, kui vihma vaibumist ootav Alonso otsustas, et ta tahab tassikest teed, pidi Norris talle selle tooma. Aga jook oli liiga kibe ehk Norris pidi juurde tooma suhkrut. Ja ega staar nagu Alonso ei saa ju ise enda teed segada. Vormelisarjale kohaselt leidis Norris sellele probleemile aga kõrgtehnoloogilise lahenduse, kui kinnitas lusika segamiseks akudrelli külge. Ja kui tops tühjaks sai ulatas Alonso selle mõistagi noorsõitjale tagasi, et too selle ära viskaks.

Norris kommenteeris hiljem Sky Sportsile antud intervjuus, et kokku pidi ta tiimile viima suisa 15 tassikest teed. Alonso esitas ainsa kohvitellimuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles