Colts võitis, Margus Hunt oli ülilähedal karjääri esimesele touchdown'ile

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Colts.com

Indianapolis Colts võõrustas ameerika jalgpalli profiliigas NFL täna Buffalo Billsi ja võitis kindlalt 37:5. Pärast põlvevigastuse tõttu vahele jäänud nädalat oli taas väljakul Margus Hunt, kes seni sel hooajal näidanud suurepärast vormi.

Kohtumise esimesel veerandajal paistis Hunt silma täpsusega, kui sirutas käe ette Billsi mängujuhi Derek Andersoni söödule. Kolmandal veerandajal avanes eestlasel hiilgav võimalus skoorida oma NFLi-karjääri esimene touchdown.

Selleks tulnuks kinni püüda ja vähem kui 10 jardi kaugusel asunud väravaalasse toimetada meeskonnakaaslase poolt õhku rikošetitatud Billsi mängujuhi Derek Andersoni sööt. Aga pall pudenes Hundi käte vahelt läbi ja kukkus maha, mis tähendas mänguepisoodi automaatset lõppu. Hunt sai kirja ka ühe palliga vastase peatamise teiselpool ründejoont (tackle for loss).

Coltsi jaoks tuli hooaja teine võit üpris hõlpsalt, sest juba esimene poolaeg võideti 24:0. Billsi mäng oli häiritud põhimängujuhi vigastusest, keda asendas alles 12 päeva tagasi meeskonnaga liitunud Derek Anderson, kelle klapp jättis soovida ja seeläbi jälje tervele esitusele.

Järgmisel pühapäeval sõidab Colts külla Oakland Raidersile.

Colts on võitnud sel hooajal kuuest mängust seni vaid ühe. Bills on olnud ühe võidu võrra edukam, aga tuleb matšile ilma põhimängujuhita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles