Video: Warriors teenis hooaja esimese kaotuse, Westbrook jäi avamängus napilt kolmikduublita

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denver Nuggets - Golden State Warriors
Denver Nuggets - Golden State Warriors Foto: Isaiah J. Downing / USA TODAY Sports

Valitsev NBA meister Golden State Warriors teenis hooaja esimese kaotuse, kui jäi 98:100 alla Denver Nuggetsile.

Kuigi Nuggets juhtis neljandal veerandajal mängu vahepeal 11 punktiga, suutis valitsev NBA meister poolteist minutit enne mängu lõppu jõuda 97:97 viigini. Tekkinud võimalust aga ära ei kasutatud ning kirja saadi kahe võidu kõrvale hooaja esimene kaotus. Nuggets jätkab NBAs täiseduga.

Nuggetsi parimana viskas Gary Harris 28 punkti, Nikola Jokic sai kirja kaksikduubli 23 punkti ja 11 lauapalli. Warriorsi parim oli 30 punkti visanud Stephen Curry.

Oklahoma City Thunderi tähtmängija Russell Westbrook pidi oma hooaja esimeses mängus tundma kaotusvalu, sest Thunderi jäi 120:131 alla Sacramento Kingsile.

Põlveoperatsioonist taastumise tõttu hooaja esimesed kaks mängu vahele jätnud Westbrook sai kirja 32 punkti ja 12 lauapalli, kolmikduublist jäi teda lahutama kaks korvisöötu. Võitjate parim oli Iman Shubert 26 punktiga. Kokku viskasid kahekohalise punktiarvu seitse Sacramento mängijat.

Kõik mängud

  • Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 111:133
  • Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 120:131
  • Denver Nuggets - Golden State Warriors 100:98
  • L. A. Clippers - Houston Rockets 115:112
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles