Viis ja pool aastat võiduta olnud Räikkönen: tõestasin paljudele, et nad eksivad

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Enne eilset viimati 2013. aastal võitnud soomlane Kimi Räikkönen usub, et tõestas paljudele inimestele, et nad eksisid.

Räikköneni viimasest etapivõidust oli möödas juba viis ja pool aastat. Vägagi võimalik, et USA GP võit jääb Räikköneni karjääri viimaseks, sest järgmisest hooajast liitub ta Sauberi meeskonnaga.

Pikalt võiduta olemine pole soomlast aga häirinud. «Teiste inimeste jaoks oli see palju suurem asi kui minu jaoks. Kui võit tuleb, siis ta tuleb. Kui see ei tule, siis ega minu elu see ei muuda,» ütles soomlane. «Muidugi ma olen võidu üle õnnelik. Tõestasin just paljudele inimestele, et nad eksivad.»

Järgmisest hooajast sõidab soomlane aga Sauberi ridades. Ferrari teatas Räikkönenile, et loobub tema teenetest vahetult enne Itaalia etapi. Küll aga rõhutas Räikkönen, et tema kommentaar tõestamise kohta ei ole suunatud Ferrarile.

«Inimesed ei saa aru, et olen tegelikult õnnelik. Mul oli Ferraris oma aeg, ma võitsin nendega meistrivõistlused ning palju etappe. Sõitjana vajan aga erinevaid väljakutseid. Ega ma Ferrari otsusest väga pettunud ei olnudki. Mind lihtsalt huvitas, mis minust edasi saab,» ütles Räikkönen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles