Vettel avaldas USA GP-ga seoses kahetsust

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: SRDJAN SUKI / EPA

Ferrari piloot Sebastian Vettel ütles, et tal oli piisavalt kiirust USA GP võitmiseks, kuid tema võistluse rikkus avaringil tehtud kokkupõrge Daniel Ricciardoga.

Stardirivis vabatreeningul tehtud eksimuse tõttu kolm kohta kaotanud Vettel teenis USAs neljanda koha ning vahe MM-sarja liidri Lewis Hamiltoniga kärises 70 punktile.

See aga sakslast ei rahuldanud, sest tema tiimikaaslase Kimi Räikköneni võit tõestas Ferrari kiiruse olemasolu. «Ma ei tahtnud seda võidusõitu koha alguses kaotada. Kui oleksime jäänud esimesel ringil neljandaks või viiendaks, oleksime võidule palju lähemal olnud. Kindlasti oli meil vajalik kiirus olemas,» ütles Vettel.

Sama meelt on ka Mercedese pealik Toto Wolff. «Kui Sebastian poleks esimesel ringil spinni teinud, oleks ta ilmselt võidusõidu lihtsa vaevaga võitnud,» ütles Wolff.

Kui sõitjate arvestuses on Mercedese piloodi Hamiltoni edu Vetteli ees vägagi veenev, siis meeskondlikus arvestuses on seis veidi lahtisem. Enne kolme viimast etappi on Mercedese edu Ferrari ees 66 punkti. «Laual on 129 silma ehk midagi pole veel otsustatud. Meie edu on soliidne, kuid me ei saa mõelda, et tiitel on juba meie,» ütles Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles