Aastatetagune juhtum tuli Kobe Bryantit kummitama

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

2003. aastal süüdistati toonast Los Angeles Lakersi korvpallurit Kobe Bryantit vägistamises. Selle sama süüdistuse mõjusid tunneb üks planeedi paremaid korvpallureid tänagi.

Nimelt eemaldati Bryant peagi Los Angeleses algava filmifestivali kohtunikepaneelist just tema mineviku tõttu. Filmifestivali korraldaja Eric Beckman selgitas tehtud otsust: «Oleme alles noor organisatsioon ning peame oma energia pöörama filmidele, filmitegijatele ning festivali külastajatele.»

2003. aastal astus Bryant kohtu ette süüdistatuna 19-aastase naise vägistamises. Bryant end juhtunus süüdi ei tunnistanud, sõnades, et vahekord toimus poolte kokkuleppel. Lõpuks lahendati asi väljaspool kohtusaali.

Küll aga mõjutas toonane juhtub sügavalt Bryanti ja tema perekonna elu. Vägistamissüüdistuse ajal ootas Bryanti naine last, kuid suurte pingete tõttu tegi nurisünnituse. «Tõde on järgmine – see juhtus minu pärast. Nii lihtsalt oli. Ja ma pean sellega toime tulema, pean seda süüd igavesti enda õlgadel kandma,» sõnas Bryant kolme aasta eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles