Postimehe video: Martin Müürsepp avaldas, miks ta korvpalli mängima hakkas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Martin Müürsepa vaimustav karjäär saab viimase punkti järgmisel aastal, kui 26. septembril peetakse Saku Suurhallis korvpallimatš «Mürka: Viimane lahing». Kuidas Müürsepp aga korvpallini jõudis, avaldas ta Kanal 2 saates «Mürka». 

«Kaks minu klassikaaslast tulid juhuslikult mu maja eest mööda ja mina olin teel jalgpalli mängima. Nad rääkisid, et neil oli kehalise kasvatuse tund ja õpetaja kutsus korvpallitrenni. Ma ei tea, miks põhjusel mind seal polnud, aga ütlesin: «Davai!»»

Korvpallitrenni kutsuti Andres Sõbra juurde, kes oli alles oma meeskonda loomas. Poisse tuli trenni 40-50, aga sõelale jäi Müürsepa sõnul vaid paar.

«Klassikaaslased ei pääsenud satsi ja mind võeti. Mina hakkasin siis trennis käima.»

Edasine on juba ajalugu.

«Tema puhul jäi kohe silma, et tal on õudselt pikad käed, peenike nagu ta oli, aga ta oli ka ääretult osav. Kuna ta oli jalgpalli mänginud, siis ta jagas matsu kohe nii hästi!» meenutas Sõber. «Võttis teistelt kohe palli ära.»

Vaata saateklipist, mis on kahe kangelase parimad mälestused!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles